Praktisk information

Booking
Booking foretages online eller ved at sende os en mail.

Hvis der er yderlige spørgsmål, er I mere end velkommen til at ringe til os.

Betaling
Der betales altid forud eller kontant ved tjek ind.

Tjek ind og ud
Tjek ind skal ske mellem kl. 16 – 18. ( ring hvis I kommer senere, da værelser ellers vil gå til anden side efter 2 timer. Se yderlige vores afbestillingspolitikker).
Tillæg for sent/tidlig Tjek ind kr 50,- men så kan I også selv bestemme hvad tid I ønsker at værelset står klar.
Tjek ud skal ske senest kl. 10 (brudepar får lov at sove længere).
Når du forlader dit værelse, beder vi dig tage det lejede sengetøj af og aflevere det i receptionen. Skraldeposen smides i containeren ved hoveddøren og nøglen afleveres i receptionen. Bortkommer nøglen er gebyret 750 kr.

Autocamper
Der er mulighed for at sove i sin autocamper på vore P-pals MEN til samme pris som vores kvistværelser med håndvask og toilet og bad på gang.

Elbiler
Elbiler kan oplades på 50 kr

Reception
Receptionen er åben hver dag kl. 9.30 – 12 og 16 – 18. Søndag kun 16 – 18.
Ved akut behov kan vi kontaktes på 60 54 97 00/31229098

Nattero
Der skal være ro på værelser og gange fra kl. 22 til 7. Undtaget når der er planlagte fester og andre arrangementer efter aftale med Danhostel Fredensborg.

Rygning
Danhostel er totalt røgfrit område og heller ikke ud af vinduerne/døre.  Vi tilbyder imidlertid et hyggeligt overdækket rygeområder i haven. Brud på vores rygeregler medfører et gebyr for ekstra rengøring på kr. 1.500. Hvis forbuddet overtrædes, kan der forekommen øjebliklig bortvisning uden refusing.

Alkohol
Det er ikke tilladt at medbringe alkohol (eller andre rusmidler). Gæster over 18 år kan købe øl og vin i vores Spisekammer.

Internet
Internetforbindelse er gratis og findes nu på alle værelser/ kursus lokalerne. Koden udleveres i receptionen.

Parkering
Parkering ved Danhostel Fredensborg er gratis. Busser og større vogne skal aftales med receptionen inden ankomst.

Vaskemaskine
Spørg i reception efter nøglen. Pris kr. 40 incl sæbebold. Tørresnor i haven.

Gæstekøkken
Vores gæstekøkken ligger i hovedhusets kælder og er forbeholdt de gæster, (grupper på over 10 må ikke benytte gæstekøkkenet), som ønsker at tilberede deres egne måltider. Her findes køleskabe, komfur og køkkenredskaber. Maden skal spises i vores spiseområder eller i haven. Man må ikke spise eller drikke på værelserne eller i vores pejsestue eller  vores cafe ´treasser,

Køleskab og fryser
Når køleskab og fryser benyttes skal alle varer tydeligt påføres værelsesnummer og dato. Køleskabet rengøres hver torsdag og varer uden mærkning smides ud.

Restehylden
I køkkenet findes en restehylde. Her kan du stille de varer, du ikke selv bruger og som andre kan få glæde af. På den måde reducerer vi madspild. Hylden kan benyttes til alle langtidsholdbare varer.

Hund
Det er tilladt at medbringe hund på Danhostel Fredensborg efter aftale men kun på familieværelserne, men hunden må ikke efterlades alene på værelset og den må ikke besørge i haven og skal holdes i snor.

Glemte sager
Vi opbevare jeres glemte sager i ca. 1 mdr. derefter bliver de givet væk eller smidt ud.

Indkøbsmuligheder
Der findes supermarkeder i gåafstand, som har åben til kl. 22.00 alle ugens dage, og vi er omgivet af flere restauranter og take-aways.